Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
UCE 2015
Antonio Baños participarà en un debat a la UCE sobre el 27-S

Del 17 al 23 d'agost, Prada de Conflent esdevindrà la capital cultural i política dels Països Catalans amb celebració de la XLVII edició de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE). Es retrà homenatge a Ovidi Montllor, Teresa Rebull, Joaquim Molas i Enric Morera, entre altres.

08/08/2015 Cultura

És evident que les eleccions 27-S a Catalunya incidiran en el conjunt de cursos i actes de la Universitat Catalana d'Estiu (UCE) d'enguany a Prada de Conflent. Dins d'aquest marc, es tindrà molt en compte, el debat sota el lema "27-S, què hi ha en joc?", que protagonitzaran el proper dia 22, els candidats Raül Romeva (Junts pel Sí), Antonio Baños (CUP-Crida Constituent), Lluís Rabell (Catalunya Sí que es Pot) i Ramon Espadaler (Unió Democràtica de Catalunya) en plena campanya pre-electoral, tal com va anunciar fa uns dies Nació Digital.

Tot i així, el president de l'UCE i de l'Institut d'Estudis Catalanes (IEC), Joandomènec Ros, va recordar el dia de la presentació de la UCE 2015, que l'edició d'enguany sota el tema "Dinamismes de coneixement i esperances d'alliberament" se centrarà a "explicar i ensenyar amb les esperances posades en el futur dels Països Catalans". En aquesta línia, la Lliçó inaugural anirà a càrrec de Clàudia Soggiu (presidenta de l'Obra Cultural de l'Alguer). 

Cursos i actes

La plana web de la Universitat va actualitzant permanentment el contingut sobre l’edició d’enguany amb totes les modificacions que hi van havent. Si voleu saber els cursos, conferències i altres activitats que s’hi faran, us recomanem que visiteu aquest enllaç.

Si, a més, el que voleu és conèixer quins cursos són susceptibles de ser reconeguts com a crèdits de lliure elecció a les vint-i-una universitats que integren la Xarxa Vives d’Universitats, visteu aquest altre enllaç.

Homenatges

L'UCE també retrà homenatges al cantautor valencià Ovidi Montllor pel 20 aniversari de la seva mort, i a la cantautora Teresa Rebull, morta el 15 d'abril, en un acte que tindrà el conseller de Cultura, Ferran Mascarell, a més de recordar l'escriptor i historiador Joaquim Molas amb la directora de la Institució dels Lletres Catalanes (ILC), Laura Borràs. 

Commemoració dels 300 anys de la caiguda de Mallorca

Francesc Miralles (vicepresident del Consell de Mallorca), Antoni Mas (Universitat de les Illes Balears), Miquel Àngel Casasnovas (Institut Menorquí d’Estudis), Maurici Cuesta (historiador) i Cristòfol Soler (jurista) parlaran sobre la Commemoració dels 300 anys de la caiguda de Mallorca a la Guerra de Successió, el dia 17. 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid