Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
L’IEC presentarà el VIII Informe sobre la situació de la llengua catalana (2014)

L’Informe constata la involució de l’estatus jurídic del català en el darrer any i alerta d’alguns retrocessos en l’evolució sociolingüística de la llengua a Catalunya

02/07/2015 Llengua

L’Institut d’Estudis Catalans, Òmnium Cultural i la Plataforma per la Llengua presentaran el VIII Informe sobre la situació de la llengua catalana (2014) dilluns, 6 de juliol, a les 11 del matí, a la Sala Nicolau d’Olwer de l’IEC (carrer del Carme, 47, de Barcelona). L’Informe analitza quina és la situació del català en els diferents territoris i el context social, jurídic i polític que afecta la llengua.

En la conferència de premsa intervindran Joandomènec Ros, president de l’Institut d’Estudis Catalans; Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural; Mireia Plana, membre de la junta executiva de la Plataforma per la Llengua, i Miquel Àngel Pradilla, director de la Xarxa CRUSCAT de l’IEC i coordinador de l’Informe, que exposaran les conclusions de l’estudi.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid