Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MELILLA
El jove apallissat per la Guàrdia Civil a Melilla té mig cos paralitzat i ha perdut un ronyó

L'ONG Prodein ha pogut confirmar que el jove camerunès que va ser colpejat per la Guàrdia Civil a Melilla i retornat al Marroc té mig cos paralitzat i ha perdut un ronyó.

19/10/2014 Internacional

El Govern espanyol va afirmar que el jove no estava ferit i que l'actuació policial va ser correcta. Prodein ha informat que el jove camerunès apallissat per la Guàrdia Civil després de creuar la tanca de Melilla ha perdut un ronyó i té mig cos paralitzat. L'ONG ha aconseguit parlar amb ell després que hagi aconseguit l'alta mèdica. El portaveu de l'entitat, José Palazón, ha declarat a l'agència Europa Press que Dany, que és com es diu el jove, "no sabia bé el que li havia passat".


El cas d'aquest jove va ser denunciat per Prodein aquest dijous a través d'un vídeo. En el qual es veu com diversos agents de la Guàrdia Civil colpegen fins a fer caure a un immigrant que havia aconseguit saltar les dues tanques que separen Melilla del Marroc. Visiblement ferit, el jove camerunès és portat a coll pels uniformats i lliurat a les forces auxiliars marroquines a l'altre costat de la reixa. Durant els primers minuts l'ONG no va ser capaç de confirmar l'estat de salut del jove i el Govern espanyol va dir que no estava ferit i el va acusar de «resistència passiva» davant els cossos policials.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid