Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Xirinacs
Més cursos d'introducció al Globàlium de Xirinacs

Els cursos del GLOBÀLIUM es realitzaran a la Seu de la Fundació Randa, cada dilluns, i els dies 4 i 5 de juliol l'a alberg rural El Negre-Fundació Vidabona (Ogassa, Ripollès)

31/05/2015 Cultura

La Fundació Randa ha informat de la preparació dels nous cursos d'introducció al GLOBÀLIUM, model global de la realitat. Aquest model filosòfic va ser objecte de la tesi doctoral de Lluís M. Xirinacs i Damians. Tal i com s'hi explica, al model global de la realitat "s’hi accedeix primerament per un model menor, una mena d’Ars Brevis lul·liana, i segonament, pel “model major”, una mena d’Ars Magna, també lul·liana."

Fa pocs mesos vam anunciar que s'havien penjat les actualitzacions del model Un model global de la realitat, la segona edició (en format electrònic) d'abril 2014 i la segona revisió i correcció de detalls de juny de 2014 del model. Un llibre de 272 pàgines elaborat per l'Equip d’investigació Globàlium/Fundació Randa–Lluís M. Xirinacs.

Els cursos del GLOBÀLIUM es realitzaran a la Seu de la Fundació Randa (Rambla de Badal, 121, 1r - Barcelona), cada dilluns, durant tot el curs 2015-2016. I els dies 4 i 5 de juliol es portarà a terme el Taller d'Introducció al Globàlium a l'alberg rural El Negre - Fundació Vidabona (Ogassa, Ripollès), a càrrec d'Agustí Rochet i Lluís Planas (formats per Lluís Maria Xirinacs).

Mapa global de la realitat

Al web d'Elcamí.cat, que anuncia el proper curs del GLOBÀLIUM a Ogassa, es descriu com aquest model filosòfic suposa "entrar en contacte amb una eina d’autoconeixement insòlita: un mapa mental que ens reordena la ment de manera global, complementant el mapa mental propi (sovint parcial, de dues dimensions, no dialèctic) per aquest revolucionari reordenament mental amb un mapa global, esfèric, de quatre dimensions, que ens facilita navegar per la vida amb harmonia, coneixer i integrar tots els aspectes de la realitat i canalitzar de manera molt més eficient l'energia que sovint perdem en contradiccions no resoltes.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid