Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Símbols
La CUP de Tàrrega en contra de la retirada de l'estelada del balcó de l'Ajuntament

La Junta electoral de Zona (JEZ) a instències del PSC exigeix a l'Ajuntament de Tàrrega a retirar l''estelada del balcó, ja que és seu electoral.

06/05/2015 Política

La CUP Tàrrega ha manifestat el seu desacord amb l'acció duta a terme pel PSC de Tàrrega i amb la decisió de la JEZ. En aquesta línia demana que no sigui retirada. Considera que l'estelada penjada al balcó d'una institució pública és la mostra de la voluntat d'un poble que vol decidir el seu futur.

Per a la fornació, el problema no són els símbols, el problema és que" tenim la rèmora d'una llei electoral i un sistema de partits hereu d'una transició que ha considerat al poble com una massa ignorant i voluble i als partits que ens "representen" encara no els ha donat la gana de reformar una llei que permet l'existència de totes aquestes argúcies legals més pròpies d'un pati de col·legi que d'un sistema democràtic participatiu".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid