Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Brutícia als rius
Recullen més de 3.000 quilos de brossa a les platges del Delta
16/03/2015 Territori
Recullen més de 3.000 quilos de brossa a les platges del Delta Recullen més de 3.000 quilos de brossa a les platges del Delta

Més de cent cinquanta persones de set municipis del delta de l'Ebre s'han unit aquest diumenge per fer una neteja col·lectiva dels espais naturals de la zona. En només tres hores s'han recollit més de tres tones de brossa del litoral deltaic. Aquestes jornades per conservar un Delta net volen ser també una eina per millorar la conducta de tots plegats a l'hora de generar residus.

La brossa arriba al delta arrossegada per les llevantades des de tota la costa mediterrània, pel mal ús particular d'aquests paratges verges i per l'activitat econòmica que existeix a l'entorn. Des del Parc Natural del delta de l'Ebre demanen que s'acabi amb les actituds incíviques des de les activitats més quotidianes.

Més de cent cinquanta persones de set municipis del delta de l'Ebre s'han unit aquest diumenge per fer una neteja col·lectiva dels espais naturals de la zona. En només tres hores s'han recollit més de tres tones de brossa del litoral deltaic.

Aquestes jornades per conservar un Delta net volen ser també una eina per millorar la conducta de tots plegats a l'hora de generar residus. La brossa arriba al delta arrossegada per les llevantades des de tota la costa mediterrània, pel mal ús particular d'aquests paratges verges i per l'activitat econòmica que existeix a l'entorn. Des del Parc Natural del delta de l'Ebre demanen que s'acabi amb les actituds incíviques des de les activitats més quotidianes .

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid