Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Operació Garzón
Passi del documental "Operació Garzón" a València
25/03/2015 Drets i Llibertats
El pròxim divendres 27 de març a les 19:00 tindrà lloc al Casal Obrer i Popular Francesc Santacatalina (COIP), el passe del documental "Operació Garzón contra l’independentisme català", acte que tot seguit donarà pas a un debat amb Toni Infante, Xavier Tolosana i Geroni Salvador que foren encausats a la ràtzia contra l’independentisme del 1992, l'acte ha estat organitzat pel mateix casal i la Coordinadora Obrera Sindical (COS) amb la col·laboració de Llibertat.cat.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid