Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
20 anys sense Ovidi Montllor
Elx homenatja Ovidi Montllor amb una exposició
07/03/2015 Cultura
El Casal Jaume I d'Elx-ACPV acull i organitza des d'ahir divendres 6 de març l'exposició “Ovidi intemporal”. Es tracta d’un recull de quadres que l'artista Antoni Miró ha pintat inspirant-se en la figura del músic alcoià.

Són una trentena d’obres d'estil pop on el rostre del músic és el protagonista de la majoria de les composicions. L'exposició, organitzada pel Casal Jaume I d'Elx i el Centre Ovidi Montllor amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcoi, es podrà visitar fins al 31 de març en horari de 18:00 a 22.00 de dilluns a divendres, al carrer Sant Jordi,2 de la ciutat d'Elx.

L'artista vol commemorar la figura de l'Ovidi. Des del Mas Sopalmo, on viu i treballa, les mans de Miró creen infinitat d'obres carregades de contingut social i inspirades sobretot per la denúncia, la injustícia i la recerca d'una cultura i identitat pròpies.
Tot lluny de l'uniformitat, el missatge de Miró beu de diferents experiències i empra diferents tècniques i recursos.

L'agudesa de la temàtica i la riquesa plàstica i cromàtica de les obres de Miró són tan punyents com les cançons de l'Ovidi, tan directes com la seua veu i tan profundes com la seua mirada.

Des d'Acpv-Casal Jaume I d'Elx consideren que parlar d'Antoni Miró, és parlar també de l'Ovidi, el seu gran amic; de l'amor a un territori i de la passió per una "cultura, però també de protesta, crítica i denúncia... I malgrat tot, d'incomoditat i censura."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid