Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLENGUA
El PP contra l'Any Ovidi

Ahir la diputada del PP i alcaldessa d'Ibi  Mayte Parra va desaprovar l'Any Ovidi mentre mostrava el cartell de la campanya "Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances" impulsada per la CAL, Som Països Catalans i la xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans.

27/02/2015 Llengua

Vilaweb va publicar ahir la notícia sobre "L'excitada intervenció de Mayte Parra (PP) a les Corts contra l'Any Ovidi" on s'informava que la diputada del PP i alcaldessa d'Ibi Mayte Parra va censurar a les Corts Valencianes l'Any Ovidi mentre mostrava el cartell de la campanya "Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances" impulsada per la CAL, Som Països Catalans i la xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans. La intervenció de Parra era per justificar el vot contrari del PP a una proposició no de llei impulsada per Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), amb el suport de la resta de l'oposició, per declarar el 2015 Any Ovidi Montllor. 'Nosaltres no anem a trencar la baralla perquè no anem a jugar als designis que ens diuen els catalans', va recalcar la diputada popular.

Coincidint amb el vintè aniversari de la seva mort, la Coordinadora d'Associacions per la Llengua (CAL) ha decidit dedicar el Correllengua 2015 a Ovidi Montllor. Com a novetat important de l’edició d’enguany, la CAL coordinarà l’organització dels actes conjuntament amb Som Països Catalans i la xarxa de Casals i Ateneus dels Països Catalans. D’aquesta manera, moltes de les celebracions i actes del Correllengua s’emmarcaran dins la campanya "Festa Ovidi Montllor, 20 anys de vacances" impulsada recentment per ambdós col·lectius.

El proper cap de setmana hi ha programats dos actes (dues calçotades) dins la campanya en record a Ovidi Montllor. El dissabte al centre social Terra de Benimaclet i el diumenge al Parc de l'Espanya Industrial (Barcelona) en el marc de la 28ª calçotada del Casal Independentista de Sants.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid