Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
"Al Caliu" promou el Cicle de Cantautor(e)s al Camp

La primera cita serà el proper diumenge a les 19h al Restaurant el Cortijo de Montblanc amb la cantant mexicana/montblanquina Mercedes Loperena, i al duet Mel i Mató.

09/03/2015 Cultura
Al Caliu és un col·lectiu de músics de les comarques del Camp de Tarragona lligat a l’Associació La Cultural Jordi Francolí. Es van unir la tardor de 2012 per organitzar un cicle d’hivern de cantautor(e)s del territori. Persegueixen l’objectiu de donar-se a conèixer i fer visible la gran quantitat de grups i cantautors emergents a les nostres comarques. Enguany acaben d’estrenar la tercera edició d’aquest cicle i es poden veure tant en sales municipals: el Teatre Principal de Valls, com en espais privats: El Restaurant el Cortijo de Montblanc i el Refugi Els Masets a La Riba.

La primera cita serà el proper diumenge 15 de març a les 19h al Restaurant el Cortijo de Montblanc on actuarà la cantant mexicana/montblanquina Mercedes Loperena, i al duet Mel i Mató.

Mercedes Loperena és una cantant d’origen mexicà, que durant 30 anys, ha dut a terme recitals combinant la música mexicana i llatinoamericana, amb l’anglesa, castellana i darrerament catalana cantautors com Silvio Rodríguez, Pablo Milanes, Violeta Parra, Joaquin Sabina, Lluis Llach, entre molts altres.

Mel i Mató és el nou projecte musical d'en Xavi Picarols acompanyat de la Rosa Garcia a la veu. El Xavi i la Rosa han triat un repertori basat en cançons recuperades de les golfes, cançons velles però millorades; treballades com si es tractes la carcoma d'un mobles vell, amb molt "carinyu" i amb una bona mà de pintura.

També hi haurà peces noves i adaptacions al català del Grup ABBA. Temes del musical Mare meva! estrenat el 2014 a Riudoms.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid