Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Lluita institucional
El veïnat de Sants-Montjuïc escull els candidats de CUP-Capgirem Barcelona

A la votació de la ¡ primera assemblea al districte de CUP-Capgirem Barcelona es van escollir els 2 candidats a conseller municipal de la candidatura a Sants-Montjuïc: Marc Santasusana i Lluïsa Pahissa

13/02/2015 Política
Dimecres es va celebrar la primera assemblea al districte de CUP-Capgirem Barcelona, la candidatura sorgida de la Trobada Popular Municipalista, que concorrerà a les eleccions municipals de Barcelona amb el suport de la CUP i de diverses organitzacions independentistes i rupturistes.

Després d’haver elegit el seu nom en una votació popular celebrada entre el 25 i el 30 de gener, la candidatura, les bases programàtiques de la qual foren elaborades en tres trobades municipalistes que reuniren centenars persones, està realitzant un procés d’assemblees obertes als diferents districtes.

A l’assemblea oberta de Sants-Montjuïc es constituí el comitè local de suport a la candidatura, que convocà al Casal Independentista les primeres reunions de treball obertes a tot el veïnat pels proper dimecres 25 de febrer i 11 de març. Després de començar a bastir les línies locals de la campanya i diferents grups de treball, arribà el torn de les votacions. Per una banda es proposaren tres candidates i dos candidats a encapçalar la llista electoral de CUP-Capgirem Barcelona, i per altra, es feu la votació per escollir els 2 candidats a conseller municipal de la candidatura a Sants-Montjuïc amb els següents resultats: Marc Santasusana (42), Lluïsa Pahissa (38), Elisabet Velo (22) i Marc Garcia (18).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid