Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Assemblea oberta de la CUP a Sants-Montjuïc, "2014, objectiu: independència"

L’assemblea serà demà, 29 de gener, a les 19 h al Centre Social de Sants

28/01/2014 Política
"2014, objectiu: independència" "2014, objectiu: independència"

Demà, el nucli de Sants-Montjuïc de la CUP a Barcelona ha convocat una assemblea oberta monogràfica sobre el procés d’autodeterminació. A l’assemblea hi participaran Joan Mollà, Coordinador de Sants-Montjuïc per la Independència (ANC), i Juliana Bacardit, membre del Secretariat Nacional de la CUP.

Els tres eixos sobre els quals es vertebrarà el debat són: "Què pot passar d’aquí al 9 de novembre? Escenaris, actors i respostes; Som Països Catalans, Com donem continuïtat al procés en el conjunt de la nació? i La república que volem".

L'assemblea està plantejada amb tres grans objectius: "Mantenir la dinàmica d’assemblees obertes amb la voluntat de tenir canals de comunicació permanents entre la CUP i les persones del barri que se senten part d’aquest projecte col·lectiu; davant els reptes que suposa la convocatòria de la consulta del 9 de novembre de 2014, volem oferir a la gent la possibilitat de participar activament en el procés i incidir en el conjunt de l’independentisme perquè aquest procés sigui per l’alliberament nacional i social.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid