Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
Esquerres pel SíSí a Sants-Montjuïc
21/10/2014 Política
Aquest dilluns s’ha celebrat a les Cotxeres de Sants la presentació de la campanya Esquerres pel Sí Sí a Sants-Montjuïc amb una immillorable rebuda. A l’acte, més enllà de presentar els objectius de la campanya dins la conjuntura política actual, s’han presentat les adhesions de vora una seixantena de veïnes i veïns del districte.

Caldria destacar l’amplitud social de les adhesions rebudes, doncs entre els signats (adjuntem llista) s’hi compten des de representants municipals a membres del moviments socials més contestataris, passant per alguns dels músics i poetes més coneguts de Sants-Montjuïc i militants d’un ampli ventall de forces polítiques i sindicals.

Finalment, i abans d’obrir un interessant debat amb els assistents, s’ha convocat una Assemblea Oberta per organitzar un nucli d'Esquerres pel Sí Sí a Sants, el proper divendres 24 a les 19h al Casal Independetista de Sants.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid