Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Campanya de Suport a Kobane amb recollida de medicaments i material infantil

Punts de recollida al Vallès: a Granollers, Mollet, Gallecs i les Franqueses del Vallès. Organitzen: Assemblea Llibertaria del Vallès Oriental, Comité de Suport al Kurdistan i Anònims, menjars i pensars.

18/02/2015 Internacional
La campanya neix de la crida urgent que es fa des de les organitzacions kurdes per la situació dels refugiats a la frontera turca i de la necessitat de subministrament d’ajuda immediata per la reconstrucció de la ciutat i l’assistència bàsica a la població.

Un cop al mes, camions procedents d’Alemanya, on les organitzacions kurdes tenen molta presència i força, venen a l’Estat espanyol i porten el material a Stuttgart. La càrrega la rep la Mitja Lluna Vermella kurda, Heyva Sor, i l’envia cap als camps de refugiats que coordina a Turquia.

Es coordinen amb la recollida de medicaments que s’està duent a terme a Madrid i a València. La pròxima data prevista per l’arribada d’aquests camions és a principis de març. L’existència d’aquesta xarxa de suport organitzada des d’Alemanya, facilita poder enviar tota l’ajuda que puguem recollir de manera eficient i gratuïta, ja que els mitjans de transport estan garantits i no suposa una despesa addicional per la campanya.

Aquest serà el tercer enviament que es fa des de l’Estat espanyol. Els anteriors els van organitzar les coordinadores de Madrid i València i el material va arribar mitjançant aquesta xarxa. Des de Catalunya ens volem sumar a aquest esforç solidari i llancem la campanya “Suport a Kobane” per la recollida de material mèdic i per a infants.

Els medicaments que es demanen bàsicament són: antibiòtics, antipirètics, analgèsics i material hospitalari. També ens han comunicat que seria de gran interès alimentació infantil i de nadons, així com bolquers i material infantil que és especialment car.

Punts de recollida al Vallès 

Granollers
Anònims menjars i pensars
Miquel Ricomà 57
Horari: de dimarts a dissabte de 18h a 22h

Mollet
Local de l'ecoxarxa i Cercla Pacha Mama
C. Pere III, 5 local esquerre (Porta blava)
matins i tardes (confirmar per telf. 688 227 599, Joan Carles)

Gallecs 
Era de Can Carol s/n
(horaris a convenir per telf. 605 943 979 Pol)

Les Franqueses del Vallès (Corró de Vall)
Local de les Franqueses Imagina
Crtra. de Ribes, 139
Vespres
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid