Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
S'obre la 2a ronda de votacions per determinar els guanyadors dels Premis ENDERROCK 2015

Txarango, Els Amics de les Arts, Cesk Freixas i The Crap Apples lideren el rànquing de nominacions de la votació popular als Premis 

 

27/01/2015 Cultura
Aquest matí s’ha fet la lectura pública, a la sala Miquel Diumé de l'Ajuntament de Girona, dels artistes i grups nominats als Premis Enderrock 2015 – Premis de la Música Catalana com a resultat del primer torn de votacions populars. Destaquen amb un màxim de 10 nominacions Txarango, seguits d’Els Amics de les Arts amb 8 nominacions. Cesk Freixas i The Crab Apples han rebut 6 nominacions i Oques Grasses i Zoo sumen cadascun 5 nominacions. Es poden consultar tots els resultats de la votació popular baixant aquest arxiu.

En la primera volta de votacions –en la qual s'han recollit 6.150 vots d’usuaris únics registrats al web– s’han elegit les millors edicions dels discos catalans publicats durant l'any 2014 de pop-rock, cançó d'autor, folk, públic familiar/infantil, jazz i clàssica, a més de les categories de millors artistes, cançons, sales, clips, DVD i portades, entre altres. Avui s'obre la segona ronda de votacions populars fins el 10 de febrer a través de www.enderrock.cat/premis.

La 17a edició dels Premis Enderrock 2015 se celebrarà el dijous 26 de març al Teatre Municipal de Girona, en el marc del conveni establert entre l’Ajuntament de Girona i el Grup Enderrock. El cartell de la Nit Enderrock és obra del barceloní Octavi Navarro, especialitzat en pixel art. Els Premis de la Música Catalana es posicionen en una aposta clara per la descentralització territorial i s’emmarcaran dins del projecte 'Girona – Ciutat de festivals'.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid