Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Taverners, finalistes dels premis "Enderrock" per segon any consecutiu

Esdevé l’únic grup mallorquí finalista d’aquest certamen, a més del grup Ballugall que opta a millor cançó folk

27/01/2015 Cultura

El trio de folk-rock mallorquí Taverners ha resultat finalista en la primera fase dels premis de la música catalana. Aquesta s’ha dut a terme a través de votació popular. Les tres categories a les que opta el grup són les de millor disc folk per La por no és res si la volen veure (Ona Edicions, 2014), millor cançó folk i millor lletra de cançó per Sant Antoni, inclosa al disc. El disc es publicà el passat mes de novembre sota la producció de Miquel Brunet. La cançó nominada és el conegut tema popular amb una lletra nova, escrita pel grup. En l’enregistrament d’aquesta, hi col·laboraren cantants mallorquins d’estils diversos. Així hi trobam Tomeu Mulet (Beach Beach), Juanma Macias (The Fullmetaljackets), Pep Suasi (Fora des Sembrat) i Raphel Pherrer.

Taverners esdevé l’únic grup mallorquí finalista d’aquest certamen, a més del grup Ballugall que opta a millor cançó folk. El passat 2014, la banda ja resultà finalista en la primera fase en les categories de millor disc folk per No hi ha temps que no torn (Ona Edicions, 2013) i millor cançó folk per Siau qui sou, amb lletra de Guillem d’Efak.

Els premis, convocats per la revista Enderrock, obrem ara una segona tanda de votacions per internet on pot participar-hi tot usuari registrat. Fins el proper 10 de febrer es podrà votar a enderrock.cat/premis. La gala de lliurament dels premis serà a Girona el mes de març.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid