Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
HISTÒRIA
I Congrés Nacional d’Història

Aquesta iniciativa naix com una activitat més per fomentar un projecte ampli del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans: oferir una educació alternativa, que complete, amplie i qüestione els coneixements cursats en els graus.

04/01/2015 Harmonies de lluita
Els propers dies 18, 19 i 20 de febrer es celebrarà, a la Facultat de Geografia i Història de la Universitat de València, el I Congrés Nacional d’Història. Aquesta activitat naix de la necessitat de complementar i enriquir els coneixements adquirits en el programa d’estudis universitaris.

El congrés tractarà al voltant del període històric de la transició per reobrir el debat al voltant d'una etapa amb una forta influència sobre la nostra actualitat, construïda sobre uns fonaments, com a poc, qüestionables. Mitjançant la col·laboració de doctorands, catedràtics d’història o sociologia, polítics contemporanis al període o militants d’organitzacions relacionades i amb la col·laboració de l'equip deganal de la Facultat i l'Assemblea de Representants (ADR), tractarem de donar veu a les memòries oblidades, les visions condemnades al silenci i de desmuntar els mites que s’han plantejat al voltant de la transició.

Aquesta iniciativa naix com una activitat més per fomentar un projecte ampli del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans: oferir una educació alternativa, que complete, amplie i qüestione els coneixements cursats en els graus. Així, veiem necessari potenciar espais d’educació crítica, dels estudiants i per als estudiants, en la nostra llengua, on la història de les dones no s’amaga i on totes les opinions tenen cabuda.

Valora
Rànquings
  1. Una carta-manifest d'històrics represaliats independentistes mostra la solidaritat amb els presos polítics en vaga de fam
  2. Ha mort "L'avi" Josep Bou, l'independentista palamosí empresonat en l'Operació Garzón el 1992
  3. Ens ha deixat un (i ja són molts) de l’escamot dels que mai no reculen, "L'avi"
  4. Organitzacions de l'Esquerra Independentistes criden “aturar-ho tot” des del primer dia de judici
  5. La Forja convoca una mobilització per aturar el Consell de ministres del 21-D inspirada en el moviment de les armilles grogues
  6. 45 anys de la vaga de fam de Xirinacs mentre era empresonat a la Model
  7. El temps de Catalunya s'ha acabat
  8. 14-D: una gran vaga
  9. On és la Unitat Popular?
  10. Tancar portes a la ultradreta és també parlar de model de seguretat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid