Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
Assemblea Oberta a Valls

La CUP convida a participar en el debat i construcció d'una candidatura “Per la ruptura”

20/01/2015 Política

El dissabte 10 de gener es va presentar a Barcelona l'espai polític “Per la ruptura”, impulsat per la CUP i diverses organitzacions de l'esquerra anticapitalista i independentista, amb l'objectiu de construir una candidatura conjunta a les properes eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre.

Després de la presentació i de l'elaboració de la proposta inicial, aquest espai polític ha convocat Assemblees Obertes a tot el país per tal de decidir els primers passos de la candidatura. A Valls se celebrarà dissabte 24 de gener a les 18.30 a la Biblioteca Popular (Passeig dels Caputxins); la CUP anima tothom qui hi estigui interessat a participar-hi i a sumar-se a la iniciativa.

L'Assemblea debatrà el full de ruta, el programa polític, el nom de la candidatura i el procés d'elecció dels candidats. També s'explicarà com ha anat tot aquest procés i es respondran preguntes i dubtes dels assistents. Els documents dels debats i la metodologia del procés participatiu es poden trobar al web https://perlaruptura.wordpress.com

Les organitzacions que participen en aquest procés són: les CUP, Corrent Roig, Els Verds – Alternativa Verda, Col·lectiu Drassanes, Lluita Internacionalista, Moviment de Defensa de la Terra (MDT), Poble Lliure, En Lluita, Endavant, Arran i COP – Compromís per Ripollet, a més dels següents, que ho fan en qualitat d’observadors: Procés Constituent, Gent de la Terra, Alternativa d’Esquerres per Badia, L’Aurora (Organització marxista), Comunistes de Catalunya i Gent de Gramenet. S'hi poden sumar les organitzacions i entitats locals que comparteixin els principis recollits en el manifest “Per la ruptura amb el règim del 78, el capitalisme i el patriarcat.

Independència cap a la República Catalana” així com persones a títol individual a través de les Assemblees Obertes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid