Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Junqueras rebutja la llista única

El líder d'ERC pretén concórrer a les pròximes eleccions amb candidatures diverses "amb un paraigua comú"

02/12/2014 Política
El líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha propugnat avui concórrer a les pròximes eleccions catalanes amb llistes diverses però amb alguna part del nom i programes compartits que incloguin la voluntat de declarar la independència de Catalunya, de manera que ha rebutjat la candidatura unitària proposada per Artur Mas. Junqueras ha optat per defensar les candidatures diverses "amb un paraigua comú" en lloc de la llista unitària en el transcurs de la conferència que aquesta nit ha realitzat al Palau de Congressos de Catalunya davant unes 2.200 persones. La CUP ha vist amb bons ulls la proposta de llistes separades .
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid