Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GIRONA
Es torna a inundar l’estació del TGV de Girona

L'últim servei del dia entre Girona i Barcelona ha hagut de ser suspès per l'entrada massiva d'aigua a la instal·lació, passades les nou del vespre.

30/11/2014 Res-pública

Aquesta nit la inundació de l'estació del TVG a Girona ha paralitzat la línia en direcció nord i sud. És la segona ocasió en dos mesos que succeeix el mateix. El passat 29 de setembre, també per efecte de les pluges, el trencament d'un mur de contenció va inundar l'estació, obligant a interrompre el servei durant diversos dies. La intervenció dels bombers de la Generalitat i d'una empresa privada amb bombes d'extracció d'aigua va permetre després de diversos dies de feina restablir una normalitat que no ha durat ni dos mesos.

La inundació del passat setembre va ser objecte d'una polèmica entre l'Ajuntament i l'Adif, que van acusar mútuament del que havia passat i va ser aprofitada pel govern del PP per enviar a Girona un destacament militar de l'exèrcit espanyol que va extreure molts pocs litres d’aigua dels túnels (tot i que diversos mitjans de comunicació estatals afirmen que van ser claus per permetre restablir el servei ferroviari). Pocs dies després de la inundació la CUP Girona es va manifestar per demanar que s'acabi la infraestructura d'una vegada.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid