Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MELILLA
Corrupció del PP a tocar de la tanca de Melilla

Una fotografia d’una dotzena d’immigrants enfilats a la tanca de Melilla davant d’un camp de golf serveix per recordar que la instal·lació esportiva va rebre dos milions d'euros procedents dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional i té una despesa anual de 400.000 euros d’origen públic

23/10/2014 Internacional

Centenars d'immigrants, entre 400 i 500, van intentar entrar a Melilla ahir saltant la doble tanca tot i que només una dotzena ho van aconseguir. Un grup d'ells va ser fotografiat prop d’un camp de golf per José Palazón, imatge que l'ONG Prodein de Melilla va penjar a Twitter amb els següents textos: "A Melilla aquest matí: Marca Espanya" i "Immigrants pujats a la tanca, expulsions i partida de golf. Només és possible a Melilla".

El luxós camp de golf de la frontera de Melilla acumula crítiques no només per la seva ubicació, sinó també per la gestió de les seves instal·lacions, finançades amb diners públics i construïdes gràcies a prop de dos milions d'euros procedents dels Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) que té com a finalitat, suposadament, "corregir els principals desequilibris de la UE". El camp de golf aixecat enfront de la tanca de Melilla és una instal·lació municipal gestionada per un club privat, presidit per Enrique Bohórquez que, al seu torn, és l'editor d'un dels principals diaris de la ciutat autònoma: Melilla Hoy, un diari que rep un volum important de subvencions públiques. Bohórquez va fundar el Club Golf Ciutat de Melilla amb persones molt properes del govern local del PP de Juan José Imbroda.

A partir de la concessió, segons apareix reflectit en el Butlletí Oficial de Melilla (BOME), el Club Golf de la Ciutat de Melilla va començar a embutxacar-se prop de 220.000 euros anuals "per sufragar les despeses ocasionades pel desenvolupament de l'activitat esportiva vinculada a la gestió "del centre esportiu. A més, segons denuncia el Partit Socialista de la ciutat autònoma, la partida dels pressupostos municipals destinada al manteniment del camp de golf gira al voltant dels 400.000 euros.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid