Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MELILLA
Un video mostra els mals tractes als immigrants que volen entrar a Melilla

L’ONG Prodeim ha penjat un vídeo on es veuen els maltractaments als immigrants que intenten saltar la tanca de Melilla. A partir del minut 0.40 del vídeo s’informa de la possible “desaparició” d’un dels immigrants al qual els guàrdies civils arrosseguen totalment inconscient fins a territori marroquí.

16/10/2014 Internacional

Ahir les Forces Auxiliars marroquines i la Guàrdia Civil van avortar amb violència l'intent de salt que van fer els immigrants a Melilla. Pràcticament la totalitat d'ells van ser expulsats d'Espanya de manera absolutament il·legal i desenes de ferits van ser també expulsats i lliurats a l'exèrcit marroquí. Al vídeo es poden veure els successos d'ahir que són molts similars als que regularment denuncia Prodeim.

A partir del minut 0.40 del vídeo s’informa de la possible “desaparició” d’un dels immigrants (Danny) del qual es desconeix si és viu o mort. A les imatges es veu com l’immigrant és colpejat i cau a terra des d’una alçada d’uns dos metres, poc després alguns guàrdies civils arrosseguen el cos del jove que està totalment inconscient fins a territori marroquí.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid