Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Escàndol pel currículum de terror d'un alt funcionari a Melilla

 Un exfuncionari franquista, Ramón Antón Mota, ha fet circular un currículum on inclou, com a mèrit haver assistit personalment a l'execució de Salvador Puig Antich i haver participat en la repressió en situacions d'estat d'excepció. L'objectiu del funcionari espanyol és que li concedeixin la medalla d'or de la Policia Local de Melilla.
 
El govern de Melilla (PP), tot i tenir l’oposició en contra, ha decidit concedir la Medalla d’Or de la Policia Local de Melilla a l’exconseller de Seguretat Ciutadana a Antón Mota, qui destaca com a mèrits de la seva carrera repressiva fets sàdics i atemptats contra les llibertats.

31/08/2011 11:39 Internacional
 
Segons destaca el diari Público, en el currículum d’Anton Mota que ha difós la Conselleria de Seguretat Ciutadana destaca el fet que va assistir “a la comissió de serveis” amb el Delegat Governatiu a la darrera execució que es va fer a l’estat espanyol per garrot vil, la  mort del membre del MIL Salvador Puig Antich.
 
 
 
 
 
 
 
 
 IMATGE: Elplural.com

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid