Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibres
"Quan la por canvia de bàndol", nou títol d'Alerta Solidària i Tigre de paper

Eva Serra, Benet Salellas, Ramon Piqué i Esther Sancho han elaborat aquest treball per Alerta Solidària

04/10/2014 Cultura

Aquest nou títol és una obra col·lectiva d'Alerta Solidària, escrita per quatre persones, i editat per Tigre de Paper sota la col·lecció Urpes.

Es tracta d'un llibre de 104 pàgnes centrat en les prohibicions i les amenaces de l’Estat i la desobediència civil, obra de quatre autors que aporten coneixements i experiència sobre aquests aspectes, des del coneixement de la repressió i l'activisme polític i des del coneixement del món jurídic.

Eva Serra, Benet Salellas, Ramon Piqué i Esther Sancho han elaborat aquest treball per Alerta Solidària, organització antirepressiva hereva dels Comitès de Solidaritat amb els Patriotes Catalans (CSPC), dels quals van ser impulsors alguns dels autors del llibre.

Els editors assenyalen que es tracta d'un treball "per aprofundir en l’anàlisi i coneixement de l’eina clau a qui tothom apel·la però sovint sense saber què és i com funciona. Estudiem la desobediència civil des de perspectives diferents. El seu encaix en l’ordenament jurídic. La seva interrelació amb la pràctica dissident dels moviments socials. Els fruits que ens ha donat."

Aquest nou títol repassa alhora el descrit com "una història farcida de resistències i xarxes solidàries que ens han fet perviure com a poble. Malgrat la duresa de la repressió extrema, i malgrat les nombroses derrotes".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid