Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
llibres
"El Malson d’Orwell" per conèixer l'entremat del control social amb les noves tecnologies
25/02/2013 Cultura
Portada del llibre "El Malson d'Orwell, control social i noves tecnologies". Portada del llibre "El Malson d'Orwell, control social i noves tecnologies".

Tot just fa uns dies, acaba de sortir el llibre  "El Malson d’Orwell, control social i noves tecnologies" escrit per Alerta Solidària que ha estat editat per Tigre de Paper sota la col·lecció Urpes amb un magnífic pròleg del diputat per la CUP-AE, David Fernández.

Sota la constatació que la repressió ja no és només presó, porres i antidisturbis, s’ha convertit en un entramat subtil de control social on totes les passes de la nostra vida estan arxivades, analitzades i observades per les forces de «l’ordre», el llibre analitza aquest entramat, tan en l’àmbit local com en l’internacional, amb l’objectiu de que puguem bastir de solidesa les lluites per canviar un sistema que no dubtarà a utilitzar totes les seves armes abans de desaparèixer.

I tal com diu en David al pròleg, "Contra el sometent convergent, els Torquemada moderns i els maccarthys de barri salvapàtries i tota la seva tecnificació repressiva, allò de sempre: solidaritat, suport mutu i intel·ligència col·lectiva. Recursos per a l’autodefensa. Llum davant el quart fosc de la repressió i la impunitat. Per deslegitimar-la, despullar-la i, finalment que és del que es tracta, desobeir-la a plena llum. Perquè com deia la més bella de les dites tupamares a l’Uruguai resistent: “companyes, si han tornat, és perquè seguim estant”. Per seguir sent".

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  6. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  7. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  10. Edicions del 1979 anuncia "Diccionari del fet i la qüestió nacionals" de Ferran Lopescu
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid