Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
Un retrat de la consellera d'Educació de les Illes penjarà als centres cap per avall
08/09/2014 Educació
L'Assemblea de Docents ha repartit 300 retrats de la consellera d'Educació, Joana Maria Camps, per posar en marxa una nova acció reivindicativa. “La consellera capgirada en un món educatiu capgirat” és la nova campanya en contra de la gestió de la menorquina que no permet que la tranquil·litat arribi a les aules, segons els docents. La instantània penjarà a partir de dilluns dels centres on el claustre n'aprovi l'acció, segons informa dBalears.

Un dels portaveus de l'Assemblea,Guillem Barceló, ha explicat que “volem posar a la consellera cap per avall com està Felip V al Museu de Xàtiva per incendiar la ciutat”. I ha afegit que Camps “ha incendiat el món educatiu”.

Per la seva banda, Iñaki Aicart, també portaveu, ha explicat que “la nostra demanda és clara, Camps no és una interlocutòria vàlida i la nostra demanda és clara, cal un canvi d'equip a la Conselleria i que Camps dimiteixi”.

El retrat de format DIN A3 és “totalment legal” ha explicat Aicart. “A un centre valencià un director va penjar el retrat d'un conseller cap per avall i hi ha una sentència del Tribunal Superior de Justícia de València que n'avala l'acció”, ha recordat. El docent ha afegit que tampoc atempta contra l'honor de la consellera “perquè és un càrrec públic i hi ha sentències del Tribunal Constitucional que recolzen aquest tipus d'accions”. I ha afegit que no és necessari que el director del centre doni la seva autorització a més, la Llei de Símbols tampoc és aplicable en aquest cas.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid