Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Rebentar el procés independentista des de dintre
11/09/2014 Joana Gorina
Joana Gorina Joana Gorina

S’ha dit molt que els dos perills interns que assetgen (des dins de casa) l’independentisme són d’una banda els tics autonomistes dels defensors de la tercera via inexistent (que van rondinant i maniobrant per tal d’aturar l’avanç cap a la independència) i també les manipulacions dels lerrouxistes (que intenten dividir la mobilització popular posant al mateix sac les institucions espanyoles i les catalanes).

L’espectacle de cremar una bandera catalana juntament amb l’espanyola a la Festa Major Alternativa de Manresa la setmana passada, està fora de lloc i és un compendi de l’estupidesa. En un moment en què el moviment es prepara per a la confrontació definitiva que haurà d’acabar arraconant els indecisos i decantant el moviment cap a posicions rupturistes.

Els moviments populars no es construeixen des de la confusió i el rebuig dels símbols nacionals i populars. En tot cas, des de la lluita constant arrelada al sí del conjunt del poble treballador i de les classes populars catalanes. Una lluita compromesa i en moltes ocasions anònima que ha dut a companys i companyes a l'empresonament amb llargues condemnes i fins i tot, a alguns a la mort per arribar a on estem, tot i que encara ens queda un llarg camí fins assolir la independència total de la nació.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid