Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALLIBERAMENT NACIONAL
El poble de Bordils s’organitza pel 9N

Amb el lema “el 9N Bordils Sí-Sí” s’ha convocat una primera assemblea popular oberta a tots els veïns, que es celebrarà el proper divendres dia 19 de setembre al Casal a les 9 del vespre.

18/09/2014 Política
L'Ateneu Popular La Pioixa és un dels convocants de la reunió L'Ateneu Popular La Pioixa és un dels convocants de la reunió

Una trentena de veïns, membres de diverses entitats independentistes del municipi, animen a participar-hi a “tota aquella gent de Bordils que es vulgui implicar i treballar per dos objectius: que el 9 de novembre es faci la consulta i que a Bordils el Sí-Sí obtingui un triomf aclaparador”.


L’objectiu dels convocants és reviure l’experiència positiva que va suposar fa cinc anys l’organització de la Consulta sobre la independència on, segons recorden “més d’una cinquantena de veïns de diferents sensibilitats polítiques van treballar colze a colze per un objectiu concret durant unes quantes setmanes”. Amb aquest precedent han convocat aquesta primera assemblea amb l’objectiu d’aplegar tants veïns com puguin per treballar conjuntament “almenys” fins el 9 de novembre. I és que al seu entendre “estem en una cruïlla històrica que requereix un esforç i implicació excepcional de part de tots aquells bordilencs que anhelem la independència del Principat”.


De moment l’acte ja compta el suport de l’assemblea local de l’ANC, l’Ateneu Popular la Pioixa i la CUP de Bordils. Els convocants, però, es mostren convençuts que moltes altres entitats del poble i persones a nivell individual participaran del projecte, com ja va passar en la gravació del video “Votarem”, una iniciativa de l’Ateneu Popular la Pioixa que ens dos dies ja havia rebut més de deu mil visites al Youtube.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid