Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Docents en lluita
El diputat del PP Camps provoca al twitter amb unes sandàlies verdes de cactus
07/09/2014 Educació
El diputat Antoni Camps ha tornat a incendiar Twitter amb una nova publicació polèmica sobre el moviment docent. Ha llançat una foto que està donant molt per parlar. La imatge, que ha estat acompanyada per un breu del text que advertia que es tracta d'una broma, un "poc d'humor", correspon a unes sandàlies verdes fetes amb cactus i les respectives pues, amb el text "Sandàlies Crida. Crida més que fort que no te sent ", segon informa dBalears

El tuit ha rebut diverses respostes, algunes a favor i d'altres en contra. Un dels primers a contestar ha estat la Federació de Pares de Mallorca (FAPA), per preguntar-se si també li feia gràcia les últimes dades sobre els projectes del TIL aplicats en els centres i li critica per "la seva poc sentit de la responsabilitat". Altres directament demanen que el Govern "acomiadi" als docents, mentre que altres recordaven que "els càrrecs públics han de demostrar seny. No puguin fer de piròmans ".

També a Twitter, Antoni Camps ha respost a la querella presentada pels més de 70 professors de Menorca, en assegurar que "li sembla una xifra molt baixa tenint en compte que a Balears hi ha més de 14.000 docents ia Menorca més de 1.000.

Valora
Rànquings
  1. Fem pinya -tothom, tothom i tothom- amb l'ANC !!
  2. Ha mort l'Encarna Jordan, veterana independentista
  3. Comunicat de la CACG en relació a la manifestació d'ahir a Lloret de Mar
  4. Esther Lucea: "...experimentem una mena de sensació profètica malastruga, com si els nostres germans del nord exercissin de viatgers del temps per advertir-nos de quin pot ser el futur de la llengua catalana"
  5. La CACG es manifesta a Lloret contra la presència dels Borbons i l'entrega dels premis Princesa de Girona
  6. La CACG crida a participar a la manifestació del dia 10 a Lloret de Mar des de l'indret on es reuniran els Borbons
  7. La CUP denuncia a Antifrau irregularitats de l’Hospital de Palamós
  8. 7 diputats de formacions independentistes de Còrcega, Polinèsia, Bretanya, Nova Caledònia i Euskal Herria al Parlament francès
  9. Escola de Formació Toni Villaescusa (1984-2024)
  10. “Sense independència Catalunya no té projecte de futur possible”
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid