Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2004- Detenció d’Èric Bertran

Detenció d’Èric Bertran

30/09/2004 Tal dia com avui
EL 30 de setembre de 2004 detenen  Èric Bertran i Martínez acusat d'un presumpte delicte d'amenaces terroristes per haver enviat un correu electrònic a uns supermercats demanant l'etiquetatge en català. Trenta agents de la brigada antiterrorista de la Guàrdia Civil es van presentar a casa seva acusant-lo d'haver enviat amenaces terroristes. Va haver d'anar a l'Audiència Nacional d'Espanya on una fiscal li va demanar que digués que és espanyol, o que si no el tancaria a la presó. Ell s'hi va negar.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid