Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
"Ara és l’hora" dóna suport a la convocatòria de la consulta des de la plaça de Sant Jaume

La concentració s’iniciarà a les 10h, mentre l’acte central se celebrarà a les 11h o quan hagi finalitzat el programa institucional

26/09/2014 Política
La campanya "Ara és l'hora" ha convocat, per aquest dissabte a les 10 hores, una nova mostra de la voluntat popular a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona per a recolzar la Consulta per la Independència del 9 de novembre el dia de la signatura del decret de convocatòria a l’empara de la Llei de Consultes aprovada al Parlament de Catalunya.

Durant la concentració, Carme Forcadell, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana i Muriel Casals, presidenta d’Òmnium Cultural, flanquejades pels membres del Secretariat Nacional de l’ANC i la Junta Directiva d’Òmnium, llegiran un manifest de suport a la convocatòria del 9N a partir de les 11h o quan hagi finalitzat l'acte institucional. Al acabar, al voltant de les 11.30h, Forcadell i Casals atendran els mitjans de comunicació.

Al llarg de l’esdeveniment també es posarà en marxa el comptador habilitat en una balconada ubicada a la mateixa Plaça de Sant Jaume de la capital catalana per a seguir al detall l’aproximació cap al 9N.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid