Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Violència de gènere
Dol al Campello per l'assassinat d'una dona a mans de la seva parella

El Campello (l'Alacantí) ha decretat un dia de dol oficial local per condemnar el cas de violència masclista de la mort d'una dona de 87 anys a les mans del seu marit, de 90 anys, que posteriorment es va suïcidar, fet esdevingut la nit d'aquest dilluns

27/08/2014 Gènere
Llaç violeta contra la violència de gènere Llaç violeta contra la violència de gènere

Aquest assassinat de gènere és el quart crim d'aquest tipus en el País Valencià en el que portem d'any, concentrats a les comarques del Sud: a Santa Pola, Torrevella i Oriola.

Una dona de 87 anys va ser assassinada a les mans del seu marit, de 90 anys, la nit d'aquest dilluns. Laparella era poc coneguda al Campello, perquè encara que estaven empadronats en la localitat, no vivien en el poble de manera permanent, segons han apuntat els mitjans. L'Ajuntament del Campello ha rebut de Delegació del Govern una notificació que confirma que es tracta d'un nou cas de violència masclista.

L'Ajuntament de la localitat valenciana ha convocat un ple extraordinari per a aprovar el decret de dol oficial en repulsa per la mort de la dona. La Corporació municipal es concentrarà a les portes del Consistori en una concentració de cinc minuts de silenci.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid