Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
"Durant les Santes, jo, l'estelada" a Mataró

La CUP de Mataró ha presentat la campanya d'enguany "Durant les Santes, jo, l'estelada" durant les fetes de Les Santes,  que pretén conscienciar sobre la necessitat de la independència

25/07/2014 Política

Tal i com ja van fer anteriorment amb la campanya "Posa't l'estelada", la candidatura independentista proposa reforçar la mobilització, d'una forma simpàtica i a l'abast de tota la ciutadania de Mataró. Empren la campanya de l'estelada perquè es tracta d'"un bon instrument simbòlic, que no és patrimoni de cap partit i que serveix per identificar, sense ambigüitats, les persones que lluitem per la independència. "

Amb motiu de la campanya ha difós l'enganxina amb el lema "Per Les Santes, jo, l'estelada" i emplacen la població perquè es facin una foto amb l'enganxina al pit o un altre lloc i difonguin la imatge a les xarxes socials, concretament a la pàgina facebook.com/santesestelada o a Twitter amb les etiquetes #LesSantes i #joEstelada.

Al web de la CUP s'informa que es poden recollir gratuïtament enganxines de "Per Les Santes jo, l'estelada" als diferents espais vinculats al moviment independentista.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid