Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Inauguració
Concorreguda inauguració de la nova seu de la CUP Mataró
14/05/2014 Política
Nou seu de la CUP a Mataró Nou seu de la CUP a Mataró

Dissabte 10 d'abril una norantena de persones han participat en la inauguració de la nova seu de la CUP Mataró, al local de la Muralla de la Presó, 9 baix, just davant del Pati del Cafè Nou.

Juli Cuéllar ha fet de mestre de cerimònies i ha explicat que amb aquesta nova seu s'obre una nova etapa engrescadora per a les companyes i companys de la CUP.

L'arquitecte i artista Agàpit Borràs ha fet una obra a mida per al nou local, i ens n'ha expllicat el significat en clau de col·lectivitat, l'ou de la creativitat i el cercle de la força, tot plegat en un mosaic blau.

També ha tingut unes paraules l'Aureli Masafrets, que ha agraït la col·laboració de la CUP en la recuperació del Pati del Cafè Nou per a la ciutat.

Tres amics han penjat un record de tres companys que ens han deixat abans d'enllestir la lluita, i que volem tenir ben presents en el dia a dia. L'Agustí Barrera ha penjat el retrat d'en Fèlix Cucurull, que va donar nom al local d'on venim. En Jordi Pagès, company de CODESEMA, ha penjat el retrat d'en Pere Boix, lluitador infatigable de mil batalles, que va estar vinculat a la CUP Mataró des de bon començament. I en Joël Canal, fill d'en Jordi Canal, ha penjat el retrat del nostre company imprescindible i insubstituible.

Tot seguit, en Joan Jubany ha recordat que en Jordi Canal sempre procurava que hi hagués xampany al nostre local, perquè cal estar preparats per brindar en el moment més inesperat. Així ho hem fet, hem brindat pels companys absents i per augurar un futur ple de lluites i d'èxits que de ben segur es gestaran en aquest nou espai.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid