Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Xavi Oca: "Anirem a votar per la independència i això serà una ruptura democràtica"

El membre de CUP, Xavi Oca, va participar, el passat 11 de juny, a l'acte "Som-hi #SíSí" promogut per l'ANC a Sabadell.

17/06/2014 Política
L'ANC a Sabadell uneix els partits i la societat civil sobiranista a l'acte L'ANC a Sabadell uneix els partits i la societat civil sobiranista a l'acte

Un miler de persones van assistir a l’acte organitzat per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) al teatre La Faràndula per demanar el doble sí a la consulta per la independència previstA pel 9 de novembre.

En la seva intervenció, Xavi Oca va remarcar  que "O hi ha referèndum i respecte a la democràcia i la voluntat popular, o hi haurà pacte entre elits i dictadura del pont aeri" fou una de les frases més punyents de la intervenció del membre de la CUP, qui també va afirmar que "per guanyar el referèndum cal omplir el projecte independentista de contingut en termes de radicalitat democràtica i justícia social".

En Xavi Oca va concloure que calia construir "una República Catalana Independent on l'economia i la política estiguin al servei de les persones, no pas com ara, que tenim les persones i la seva voluntat política segrestades per interessos econòmics". (veure el vídeo).

A l'acte també van participar, Carme Forcadell (ANC), Francesc-Marc Àlvaro (Òmnium Cultural), Mercè Conesa (AMI), Sergi Mateu (actor), Tian Riba (periodista), Josep Rull (CiU), Joan Tardà (ERC), Marta Ribas (ICV-EUiA), Toni Comín (exdiputat de Ciutadans pel Canvi) i Carme Garcia (exdiputada i exregidora d’ICV). Tot amenitzat amb l’actuació del grup Boira i de Neus Mar. I va ser conduït per en Peyu (humorista).

Recull de premsa

Sabadell informa

Vilaweb

Ràdio Sabadell

El Vapor de Sabadell

iSabadell

Podeu gaudir de l’acte en el vídeo de l’acte aquí.

Us convidem a veure el recull fotogràfic al blog de Sabadell per la Independència.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid