Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Manresa torna a bategar amb força per donar l’ impuls definitiu al dret a decidir
22/06/2014 Política
Pinten les primeres caixes que el dia 29 de juny que  serviran per confeccionar el gran mur amb unes 200 caixes Pinten les primeres caixes que el dia 29 de juny que serviran per confeccionar el gran mur amb unes 200 caixes

El científic manresà Pere-Joan Cardona , l’artista Eduard de Pobes del Cercle Artístic de Manresa, membres de l’ANC de Manresa, ANJI i altres col·lectius pinten les primeres caixes que el dia 29 de juny que serviran per confeccionar el gran mur amb unes 200 caixes que s’han lliurat a les entitats del Pacte del Bages pel dret a Decidir, mur que es construirà dins l’acte del VOTEM!!! a la Plaça de la reforma de Manresa.

Demà dilluns 23 de juny a la Plana de l’Om de Manresa de 5h a 8h de la tarda es pintaran noves caixes i participaran entre altres els artistes manresans Manel Fontdevila i Joaquim Falcó.

"No som súbdits, som ciutadans. I volem votar"

El 29 de juny, a Manresa, a la plaça de la Reforma, de les 10 del matí a les 2 de la tarda, tots els bagencs i bagenques s'activaran per exigir el Dret a Decidir. "Perquè no som súbdits, som ciutadans, i volem votar!.

"Cap persona no és plenament lliure si el seu poble no ho és. Catalunya vol decidir lliurement el seu futur polític i cap mur ens impedirà arribar fins a les urnes. Votar és la solució. Cal que tots els demòcrates exigim el dret a poder votar per saber què vol la majoria del poble català. I que tots ens comprometem a acceptar el resultat que surti de les urnes. Així és com es demostra qui és veritablement demòcrata i qui no."

El Votem!!! serà un acte per manifestar el suport a les forces polítiques partidàries de la consulta. Els hi demanaran que no defalleixin i que caminin amb pas ferm i sense vacil·lacions. Els hi diran que volen votar i que no pararan fins a aconseguir-ho.Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid