Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
alliberament nacional
Acció de l'ANC Vallès Oriental amb motiu del GP de motociclisme
16/06/2014 Política
Pancartes a l'accés de Montmeló per donar a conèixer el procés que viu Catalunya Pancartes a l'accés de Montmeló per donar a conèixer el procés que viu Catalunya

A primera hora d'ahir diumenge, amb motiu de la celebració del Gran Premi de Motociclisme al Circuït de Montmeló, l'Assemblea Nacional Catalana del Vallès Oriental es va mobilitzar per donar a conèixer el procés que viu Catalunya en aquest moments, i el desig de poder decidir el 9 de novembre, en un exercici plenament democràtic.

Aquesta acció d'ahir, tenia un objectiu prou clar, el d'internacionalitzar al màxim les nostres reivindicacions. En aquest sentit, un nombrós grup de voluntaris de les diferents assemblees territorials vallesanes van instal·lar 15 pancartes en anglès, francès i alemany a les principals vies d'accés al Circuït (AP-7, B-30, C-17), així com a l'estació de tren de Montmeló i van repartir uns 30.000 fulls informatius en els mateixos idiomes, a les portes d'accés. (Veure fotografies).

Recordem que els espectadors van xiular l'himne espanyol que va sonat quan el pilot català, Marc Márquez, va pujar a d'alt del podi tot i que es pujar el so de l'himne amb la intenció de tapar els xiulets.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid