Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
català a l'escola
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca demana diàleg a Bauzá per aturar la vaga de fam

Li demana per motius humanitaris estableixi el diàleg a que se l'insta a fi d'aturar aquesta vaga de fam.

24/05/2014 Educació

El membres del secretariat de la recentment constituïda Assemblea Sobiranista de Mallorca reunits en sessió de junta ordinària ahir, a la Casa Llarga de Can Gazà, van expressar el seu suport al professor de l'IES Llucmajor, Jaume Sastre que es troba des del passat dia 8 de maig en Vaga de Fam per una Educació Digna de Qualitat i en Català.

Així mateix, per la potestat que li confereix al Senyor José Ramón Bauzá detenir des de les passades eleccions autonòmiques la presidència del Govern de la Comunitat de les Illes Balears, li preguen que de la manera més urgent i vertadera posi en marxa les reunions de diàleg per a la negociació amb els representants de les organitzacions de docents de les Illes Balears, posant fila l'agulla per la resolució d'aquest conflicte que fa tants de mesos que dura i que tant de perjudici provoca a tota la ciutadania, i en especial dels alumnes de les Balears.

16 dies de vaga de fam i el president guarda silenci

Comencen a minvar les forces de Jaume Sastre, però no la moral, que es manté alta gràcies a l'allau de suports que rep d'arreu, tant en nombre de centres adherits, que supera la quarentena, com de la gent normal que es vol retratar amb un cartell per expressar el seu suport. Emotiu també ho són els diferents manifests de suport que rep Sastre i, en especial, el vídeo de suport que han elaborat els exalumnes del docent des de Barcelona. Aquest aspecte, el suport dels exalumnes és un aspecte molt emotiu.

De la mateixa manera, els actes de suport a Sastre es multipliquen. Aquest cap de setmana, la Casa Llarga acollirà tres actes culturals en suport a Sastre. Primer, avui divendres, una glosada a càrrec de Mateu Xurí i Maribel Servera, a les 20h. Mentre que demà dissabte, a les 18,30 h hi haurà una lectura poètica a càrrec de Glòria Julià -acompanyada del seu guitarrista Joan Carles; Antoni Caldentey, Xexca Cabot, Antònia Santandreu, Antònia Vicens i Xisca Puigserver. Diumenge serà el torn dels Taverners, que hi faran un concert a migdia. S'hi dispensarà beure, per a qui en vulgui, i els beneficis aniran a càrrec de Can Gazà, centre d'exclosos que acull Sastre i que així ho vol.

Dijous va començar una campanya de solidaritat amb Sastre mitjançant fotografies de suport que ha de creuar fronteres. A la manifestació, desenes de persones s'hi retrataren


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid