Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#1rdeMaig
Centenars de persones es manifesten a Lleida sota el lema “Pel repartiment del treball i la riquesa”

La Coordinadora de Marees i altres col·lectius de Lleida ha aixecat un mur de totxos davant d’una seu de La Caixa

02/05/2014 Laboral

Vora de 300 persones s'han manifestat a Lleida aquest dijous sota el lema sota el lema “Pel repartiment del treball i la riquesa”. La marxa convocada per la CGT, s'han sumat diversos col·lectius.

Abans de començar, la Coordinadora de Marees i altres col·lectius de Lleida ha aixecat un mur de totxos davant d’una seu de La Caixa. El membre del col·lectiu, Dani Cuit, ha explicat que “aquesta acció simbòlica vol assenyalar La Caixa com un dels màxims responsables d’una crisi, que no és res més que la cara més crua del capitalisme”.

La nit passada, un grup de joves va atacar  la seu de la Confederació d'Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL), situada a la rambla Ferran. Segons ha informat l'organització juvenil independentista ARRAN, els autors han mostrat així "el seu descontentament" per la precarietat laboral a la qual es veuen sotmesos, aprofitant les protestes del Primer de Maig. ARRAN ha atribuït la situació a "les conseqüències d'un sistema salvatge" que impedeix l'accés al mercat laboral als joves i mina els seus drets socials.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid