Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MONSTENY
Mobilització en favor del Montseny

Pel proper diumenge dia 27 d'abril es convoca a una jornada de mobilitzacions en oposició al projecte que pretén asfaltar la carretera de les Illes a Sant Marçal

25/04/2014 Territori
El diumenge 27 d'abril la Coordinadora per la Salvaguarda del Montseny convoca a una jornada de mobilitzacions en oposició al projecte que pretén asfaltar la carretera de les Illes a Sant Marçal, amb la conseqüent entrada de maquinària pesant, tala d’arbres, obertura de rases, moviments de terres, desviament i canalització d’aigües.

La presència de dos establiments hotelers als dos extrems del vial, Sant Bernat i Sant Marçal, ha estat determinant en la planificació d’aquest projecte injustificable des dels punts de vista ambiental i socioeconòmic. Una vegada més, inversió pública en favor dels interessos privats i en perjudici de la conservació del territori.

L'objecte formal d’aquest nou vial és la unió dels dos principals eixos de comunicació del massís, fet que implicarà un augment de la mobilitat i la freqüentació en un àmbit de màxima protecció, amb conseqüències directes i indirectes sobre la flora, la fauna i els ecosistemes de la zona, un augment considerable del risc d’incendi i d’erosió, així com un increment de la contaminació lumínica, acústica i atmosfèrica.

Pel proper diumenge dia 27 d'abril es convoca a una jornada de mobilitzacions en oposició al projecte que pretén asfaltar la carretera de les Illes a Sant Marçal que té dos punts de concentració:

10h - Plaça Comtes del Montseny (Sant Celoni)
MARXA EN DEFENSA DEL TERRITORI fins a la Rotonda de Campins.

11h - Rotonda de Campins
CONCENTRACIÓ. Prou d'agressions al Montseny. No a la destrucció de la Vall de la Tordera. Aturem les màquines!
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid