Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
L’ANC i Pep Sala presenten l’adaptació de la cançó "Onze de Setembre" de Sau

Sala actuarà a l’Assemblea General a Tarragona

04/04/2014 Política

Pep Sala i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) presenten l’adaptació de la cançó ‘Onze de Setembre’ del grup Sau feta especialment per a l’Assemblea General del dissabte 5 d’abril al Tarraco Arena. La cançó arrenca, com l’original, recordant l’Onze de Setembre del 1977, però en aquest cas continua amb la gran manifestació de l’Onze de Setembre del 2012 que va omplir els carrers de Barcelona; i amb la Via Catalana cap a la Independència de la Diada del 2013; les dues mobilitzacions més multitudinàries de la història del país organitzades per l’ANC. Finalment, la cançó remarca que ja “estem preparats” per a “poder-nos alliberar”.

Sala actuarà a l’assemblea de l’ANC d’aquest dissabte, en el que serà un acte eminentment polític, però que comptarà amb dues actuacions especials: la presentació de l’adaptació de l’”Onze de Setembre”; i la del grup Pepet i Marieta, autors de la cançó ‘La Via’. Els presentadors de l’Assemblea seran els periodistes Llibert Ferri i Eva Piquer.

A l’Assemblea General hi són convocats els membres de ple dret de l’entitat per tal que votin el Full de Ruta, l’informe de gestió del Secretariat Nacional, l’econòmic, el pressupost pel següent exercici i el reglament electoral. L’assemblea començarà a les 10:00 hores i està previst que duri fins a les 14:00 hores.

De la mateixa manera que l’assemblea constituent celebrada al Palau Sant Jordi de Barcelona el passat 10 de març del 2012 es va anunciar la gran manifestació de la Diada; i que l’assemblea general de Girona del 16 de març del 2013 va ser l’escenari de l’anunci de la cadena humana de l’any passat, el proper 5 d’abril l’ANC anunciarà també mobilització que organitzarà el proper Onze de Setembre del 2014.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid