Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llibertat d'Expressió
L'ANC de Salt tornarà a hissar l'estelada

Els joves de la Plataforma per Catalunya (PxC) la van despenjar, segons van reconéixer a les xarxes socials

05/04/2014 Política

Els membres de l'ANC de Salt han confirmat que hi tornarà a haver estelada al poble, tot i que encara no s'ha decidit si serà en el mateix punt on es va hissar la setmana passada i que dies més tard va ser despenjada per joves de la Plataforma per Catalunya (PxC).

Els membres de l'ANC han lamentat que un grup reduït coarti les seves intencions. “Lluitem per construir una majoria social a favor de la independència i, en canvi, d'altres es dediquen a destruir. Som un moviment pacífic i democràtic, i anirem fent.”

També han manifestat que tenen la ferma voluntat de continuar treballant per a aconseguir una majoria social favorable a la independència de Catalunya.

"Tornarem a penjar una estelada i animem a tots els saltencs i saltenques a penjar una estelada al seu balcó per tal de fer evident la voluntat i la il·lusió que tenim molts ciutadans per recuperar la independència de Catalunya. Des de l’ANC de Salt insistirem i no desistirem, amb respecte i il·lusió" puntualitza l'ANC de Salt.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid