Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Treuen per 2n cop el debat sobre la Independència als carrers de Salt
17/02/2014 Política
El debat sobre la independència als carrers de Salt El debat sobre la independència als carrers de Salt
Dissabte passat va tenir lloc la segona activitat pública de “Parlem-ne”, el grup de gent de Salt que s'ha proposat de treure al carrer el debat sobre la independència de Catalunya i promoure la participació ciutadana en aquesta població.

“Parlem-ne” havia previst organitzar un acte tipus míting al costat del mercat cobert, però en no disposar de l'autorització de l'Ajuntament va decidir canviar de tàctica i dispersar els seus membres pels carrers del centre de Salt de manera que fessin explicacions “individualitzades” als vianants i ciutadans en general.

El resultat van ser desenes d'entrevistes a peu de carrer amb persones que es van mostrar interessades a conèixer o donar la seva opinió sobre el procés que viu Catalunya. De fet, aquest és l'objectiu de “Parlem-ne Salt”: arribar a la societat saltenca amb la idea que sigui quin sigui el futur del nostre país, la decisió s'haurà de prendre entre tothom que hi visqui. Per això cal escoltar totes les veus i per això mateix té sentit poder votar després d'haver-ne parlat i debatut pros i contres.

“Parlem-ne” es declara partidària d'exercir el dret a l’autodeterminació, però deixa clar que és essencial escoltar l'opinió de tothom que visqui i treballi a Catalunya, de tothom que visqui i treballi a Salt.

“Parlem-ne” tenen previst fer un acte cada quinze dies. El proper -si l'Ajuntament ho autoritza- tindrà lloc dissabte 1 de març a la plaça de la Llibertat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid