Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Concert
El concert de l'Estelada fa vibrar a més 1200 persones

Més de 10 hores de música van completar aquesta 11a edició

27/04/2014 Cultura
El concert de l'Estelada fa vibrar a més 1200 persones El concert de l'Estelada fa vibrar a més 1200 persones | Autor: Marc Rovira

Jordi Montañez va ser l'encarregat d'obrir aquesta 11a edició del Concert de l'Estelada de Vilanova de Bellpuig, tot i començar am el pavelló buit, poc a poc es va anar omplint. Els Mishima amb un gran directe van fer vibrar als fans incondicionals de la banda barcelonina, després va ser l'hora del Xeic! que feia uns mesos que no tocaven en elèctric i tal com van demostra tenien energia de sobres per gastar a Vilanova.

El punt àlgid va arribar amb Els Catarres que van fer ballar amb la seva musica festiva al públic assitien, la Roser, una de les integrants del grup complia 27 i li van prepara una petita sorpresa a l'escenari, on li van cantar el feliç aniversari i li van fer bufar espelmes, va ser el moment amb més gent al pavelló.

La rumba de La Troba Kung-fú va fer que el pavelló es mantenies molt ple fins ven entrada la matinada, que va ser l'hora dels més valents amb el Brams! Que no van decepcionar i van combinar cançons noves amb les del recent nou disc.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid