Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Especulació
Convoquen una manifestació a Salou en contra de "BCN World

ICV i la CUP portaran l'acord entre CiU i PSC al Consell de Garanties Estatutàries

09/04/2014 Política
"Aturem BCN World" i quatentena de col·lectius que li donen suport han convocat una manifestació el 31 de maig a Salou (Tarragona) en contra del macroprojecte, sota el lema '"No juguem al joc de BCN World".

La mobilització serveix també per iniciar la campanya "#nojuguem" que pretén conscienciar als ciutadans sobre els riscos associats al projecte BCN World, entre els quals la Plataforma destava l'increment de les addicionals al joc, les abusives rebaixes fiscals al sector dels casinos, el canvi en el model de turisme familiar i vinculat al territori, i la gestió poc transparent del procés parlamentari per modificar la legislació a favor del projecte.

La plataforma també ha animat als ciutadans del Camp de Tarragona a expressar la seva opinió sobre BCN World en el "multireferendum! que tindrà lloc el 25 de maig, coincidint amb les eleccions europees.

ICV i la CUP portaran l'acord entre CiU i PSC al Consell de Garanties Estatutàries

ICV i la CUP portaran l'acord entre CiU i PSC per impulsar el projecte de BCN World a la institució de la Generalitat que vetlla per l'adequació a l'Estatut i a la Constitució de les lleis el complex turístic i de joc. Consideren que incompleix els principis d'interès general i d'autonomia local. La plataforma que s'oposa al projecte anuncia una manifestació a Salou el pròxim 31 de maig amb el lema "No juguem el joc de BCN World".

Iniciativa per Catalunya i la CUP volen que el Consell de Garanties Estatutàries analitzi si l'acord polític per impulsar el projecte de BCN World vulnera el principi constitucional d'interès general i el d'autonomia local. "El més greu és que es faci legislació d'excepció a cop de talonari. Amb diners es dóna via lliure al benefici individual d'alguns inversors que volen fer diner ràpid amb el projecte", ha apuntat el portaveu de la CUP al Parlament, Quim Arrufat.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid