Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
Caldes de Montbui pel dret a decidir i a favor de la consulta del 9N

Una cinquantena de càrrecs electes de Caldes de Montbui de diferents períodes històrics i partits polítics han signat un manifest pel dret a decidir i de suport a la consulta

26/04/2014 Política

L'Ajuntament de Caldes de Montbui va celebrar durant la diada de Sant Jordi un acte institucional de signatura d’el manifest a favor de l’exercici del dret a decidir i en suport a la consulta del dia 9 de novembre.

49 electes com l'ex alcaldessa Montserrat Domènech (PSC), els ex alcaldes Manel Garcia (ERC) i Josep Maria Bonora (CIU) i l'alcalde actual Jordi Solé (ERC) van donar suport al manifest.

L'acte es va celebrar el vespre de la diada de Sant Jordi a la Sala de Plens de l'ajuntament de Caldes de Monbui. Hi van assistir i van signar el document ex-regidors membres del consistori d'aquesta població des de l'any 1979  fins l'actualitat. Jordi Solé, alcalde de la localitat, va definir aquest posicionament d'un alt contingut simbòlic, institucional i històric.

Dels 49 electes, van signar 34 exalcaldes i ex-regidors/es (1 exUCD, 2 ICV, 5 ERC, 9 PSC, 17 CIU), a més a més de la majoria dels actuals regidors (10 ERC -l'equip de govern-, 2 PSC, 1 CIU, 1 ICV, i 1 no adscrita).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid