Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
"Amb o sense permís d'Espanya: consulta vinculant el 9N!"

La CUP serà present a les concentracions d'aquest vespre

08/04/2014 Política
"Amb o sense permís d'Espanya: consulta vinculant el 9N!" "Amb o sense permís d'Espanya: consulta vinculant el 9N!"

La CUP dóna suport a les concentracions convocades per aquest vespre per diversos partits i entitats davant d'alguns Ajuntaments del Principat (a les 20:00 a Girona, a La Bisbal d'Empordà, a Sant Pere de Ribes, a Badalona o a Granollers) i també a les casserolades previstes per una hora després.

Amb el suport a aquesta iniciativa, la formació de l'esquerra independentista recorda que existeix un mandat popular, generat per unes mobilitzacions populars que han trencat els marcs autonòmics, per tal de convocar la consulta sobre la independència el proper 9 de novembre. Per aquesta raó, afirmen des del Secretariat Nacional, "el vot negatiu del Congrés espanyol no hauria de condicionar que el poble català - que va declarar-se sobirà al Parlament - pugués votar el seu futur, i obrir les portes a l'exercici de la plena sobirania arreu dels Països Catalans".

Per la CUP, l'actual conjuntura política exigeix que les mobilitzacions no s'aturin. "Els frens i els xantatges de l'Estat espanyol cada cop seran més evidents i no descartem que l'oligarquia autonòmica es vegi temptada a aturar el procés". Tanmateix, la CUP afirma que "és la pressió popular, a través de convocatòries com la d'aquest vespre, que han possibilitat l'actual escenari de confrontació democràtica entre els Països Catalans i l'Estat espanyol". L'única garantia de continuar avançant cap a la independència, segons la CUP és "no defallir en la mobilització".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid