Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ECONOMIA I PODER POLÍTIC
Rodrigo Rato i Alfonso Cortina nous consellers de Servihabitat

Els expresidents de Bankia i Repsol, Rodrigo Rato i Alfonso Cortina, respectivament, han estat nomenats nous consellers de Servihabitat, la immobiliària controlada pel fons nord-americà TPG (que té la majoria del capital, un 51 %) i La Caixa.

19/03/2014 Economia
Tots dos nomenaments, avançats avui per diversos mitjans de comunicació, van aparèixer ahir en els actes inscrits del Butlletí Oficial del Registre Mercantil ( BORME), tot i que les designacions tenen data del passat 10 de març. Rato ja havia estat nomenat amb anterioritat assessor de Telefónica i del Banco de Santander, i aquest és el seu primer nomenament després de sortir de Bankia, entitat rescatada per l'Estat amb uns 20.000 milions d'euros .

El BORME també va publicar ahir els nomenaments com a apoderats de Servihabitat de Montserrat Ribó i Gemma Sendra.D'altra banda, CaixaBank proposarà a la seva junta d'accionistes, que se celebrarà el proper 24 d'abril, el nomenament d'Amparo Moraleda, expresidenta d'IBM a Espanya i Portugal i diversos països del sud d'Europa, com a consellera independent de l'entitat, segons publiquen avui diversos mitjans.Moraleda substituirà en el càrrec a Susana Gallardo, que ha complert el termini del seu mandat, i serà nomenada per un període estatutari de sis anys. Amparo Moraleda, que també és consellera de grups com Meliá Hotels i Alstom, és actualment presidenta de l'empresa Sistemes i Serveis de Il·luminació Eficient ( SSIE ).
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid