Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
"És causal o casual” que el senyor Joaquim Triadú, exconseller de CDC, fos fitxat per PricewaterhousesCoopers el gener de 2011 com a responsable del sector públic? "
La CUP obre el meló de la porta giratòria
28/08/2013 Hemeroteca
Amb aquesta pregunta el diputat de la CUP, David Fernàndez, ha posat damunt la taula el problema de la porta giratòria entre els governs i les empreses. "Qui es creuen que són? Que governen un país? Que poden recomanar a un Govern el que ha de fer i deixar de fer?", ha demanat Frenàndez, i ha afegit. "En dos mesos que portem en aquesta casa, estem farts de trobar PriceWaterhouses amb el senyor Triadú o Deloitte amb el senyor David Madí". I és que un cop CiU va retornar al Govern de la Generalitat, la consultora PricewaterhouseCooopers (PwC) va fitxar Joaquim Triadú com a responsable del departament de sector públic i la seva competidora directe, Deloitte, a David Madí com a director de l’àrea estratègica. Tot dos havien tingut càrrecs de molta responsabilitat en Governs de CiU.

En aquests moments la transparència hauria de ser un dels valors més preuats 
 
La connivència de les grans corporacions amb el poder on economia i política es confonen i el poder polític acaba per beneficiar  el poder econòmic, està abastament estudiat. El republicà Joan Tardà explicava fa unes setmanes, i de forma brillant, com el neoliberalisme instal·la les portes giratòries de la política entre els sector públic i el privat i analitzava el cas espanyol en un article a l’indirecte!cat titulat La democràcia orgànica de portes giratòries.
 

Triadú un cas paradigmàtic de porta girtatòria
 
David Fernàndez ha posat el dit  a la nafra en assenyalar Triadú, que abans de ser el responsable de sector públic de pricewaterhouseCoopers, va desenvolupat diferents tasques en el Govern de la Generalitat. Segons consta al web del centre d’estudis Jordi Pujol, Joaquim Triadú va ser secretari general del Departament de Cultura, secretari general de Comunicació i Estudis del Departament de la Presidencia, secretari general del Departament de la Presidència i conseller del Departament de la Presidència.
També ha estat President Centre de Telecomunicacions de la Generalitat de Catalunya, President Entitat Autònoma del Diari Oficial se la Generalitat de Catalunya, Membre del Consell Directiu del Circuit de Catalunya i President del Centre d’Economia Internacional de la UPF. És Vice-president del Centre de Recerca Sector Públic – Sector Privat IESE, President Fundació Institució Cultural del CIC, Membre de la Junta Directiva del Cercle d’Economia, Membre de la Fundació Lluís Carulla, Membre del Consell d’Administració de Meroil i Membre del Consell Directiu del Grup DIR. També consta com a secretari del Consell Assessor per a la Reactivació Econòmica.

Valora
Rànquings
  1. L’extrema dreta i la crisi de tot un sistema
  2. Estudien on s'amagaran els "fugitius" quan d’aquí unes setmanes organitzin un altre acte clandestí a la demarcació de Girona
  3. El missatge de la Flama del Canigó a càrrec de Núria Cadenes
  4. Concentració i comunicat de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. Campanya veïnal perquè la plaça del Virrei Amat recuperi el nom original: Joan Salvat-Papasseit
  6. La droga dels adolescents
  7. Acte central d’homenatge a Estellés
  8. Manifestació a Barcelona per la defensa del territori i contra els macroprojectes
  9. La Plataforma ATUREM HARD ROCK convoca una assemblea oberta i crida a sumar-se a la manfestació contra la crisi ecosocial
  10. «A nosaltres ens van dir que aquesta seria la guerra...»
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid