Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Espanyolisme
El PP presenta una iniciativa contra el Dret a Decidir del País Valencià

Segons el PP aquesta iniciativa servirà per frena la "deriva independentista" d'alguns grups de les Corts Valencianes, en clara al·lusió als grups de l'oposició.

05/03/2014 Política
El grup del Partit Popular al País Valencià, ha presentat a les Corts Valencianes una iniciativa parlamentària en la que pretén manifestar "el seu rebuig més absolut a qualsevol tipus d'iniciativa adreçada a la ruptura de la unitat d'Espanya i, en concret, a aquelles encaminades a l'autodeterminació de la Comunitat Valenciana com plantegen alguns partits polítics d'aquesta Cambra".

El portaveu del PP valencià, Jorge Bellver, ha explicat que la iniciativa recull que el parlament valencià mostre "el seu suport i afecció a la Constitució espanyola de 1978 i la seua vigència actual, així com al nostre Estatut d'Autonomia" i servisca per "frenar la deriva independentista del tripartit (en clara al·lusió al PSPV-PSOE, Compromís i Esquerra Unida del País Valencià) i defensar el nostre Estatut". Bellver ha afegit que "l'Estatut d'Autonomia i la Constitució espanyola són els dos pilars sobre els quals s'assenta el nostre autogovern, i no consentirem intents d'agressió ni externs ni interns".

El portaveu del PP ha assegurat que el seu grup no consentirà "que es posi en dubte la unitat d'Espanya ni el nostre Estatut , i mostrarem una contundència absoluta quan aquesta operació destructiva vulga incloure la Comunitat Valenciana".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid